Apple frigiver tvOS 15 public beta 1

pixabay tvOS
Ud over de nye public betaversioner af iOS 15 og watchOS 8 udgav Apple også en ny public beta af deres tvOS til Apple TV, tvOS 15 public beta 1.

TvOS 15 public beta bringer en række nye funktioner til Apple TV, en udviklerversion af denne software blev tidligere gjort tilgængelig for udviklere med developer beta 2.

Denne public beta 1 er stort set den samme software som tvOS 15 developer beta 2, og den kommer med nogle ret så interessante nye funktioner.

En af dem er understøttelse af Apples nye SharePlay-funktion, der giver dig mulighed for at se film og tv-shows med dine venner via FaceTime.

TvOS 15 vil også bringe Apple nye lydfunktioner til Apple TV, dette inkluderer support til den nye Spatial Audio og Dolby Atmos.

Der er også nogle nye funktioner til Apples HomeKit, der giver dig mulighed for at bruge Apple TV til at se dine sikkerhedskameraer med Control Center og mere. Plus den understøtter også Face ID og Touch ID for at logge ind på tvOS med din iOS-enhed.

Vi forventer, at Apple frigiver deres tvOS 15-softwareopdatering i september sammen med de nye iOS 15 og iPadOS 15-softwareopdateringer. Så snart vi spotter nye oplysninger om en startdato for OS, opdaterer vi artiklen.

 

Source & Image credit:


Apple