Apple frigiver watchOS 8 beta 5

pixabay 2
Apple har for nylig udgivet iOS 15 og iPadOS 15 beta 5, og nu har vi en ny beta til Apple Watch, watchOS 8 beta 5.

Den nye watchOS 8 beta 5 software er blevet frigivet til devs, og kommer lidt over to uger efter den tidligere beta. Vi forventer også, at Apple en gang i denne uge vil frigive en offentlig beta af softwaren.

Apples watchOS 8 software bringer en bred vifte af nye funktioner til Apple Watch, dette inkluderer opdateringer til Workout appen med nye trænings-modes, der omfatter Pilates og Tai Chi.

Der er også opdateringer til Wallet appen, der lader dig lagre digitale nøgler for at låse op for ting som dit hus m.v. med Apple Watch. Dette er en ny funktion, der også kommer til iPhone og Apple Wallet.

Apple Watch får også Focus funktionen fra iOS 15, og den synkroniseres med din iPhone, hvilket sikrer, at de underretningsindstillinger, du har angivet på din iPhone, bruges på dit Apple Watch. Denne nye tilstand er designet til at lade dig begrænse mere for unødvendige forstyrrelser og fokusere mere på det du er i gang med.

Der kommer også opdateringer til flere apps som Fotos, Vejr, Musik og mere. Vi forventer, at Apple frigiver deres watchOS 8 softwareopdatering i næste måned sammen med nye Apple Watch Series 7 og iPhone 13.

 

Source & Image credit:

Apple, Pixabay

Vores partnere