Chrome udvidelse bekæmper chips smaskende venner

Lays Chrispy Sybtitles
En ny AI-drevet Google Chrome udvidelse aktiverer automatisk en YouTube-udvidelse, hvis den opdager, at du gnasker chips der larmer ud over det sædvanelige.

De fleste af os kender problemet med en larmende chips-smaskende sidemand, og der findes, hånden på hjertet, ikke noget mere irriterende.

For at gøre det tåleligt at se YouTube-videoer med føromtalte chips-smaskende sidemand, har det kreative bureau, Happiness Saigon, samarbejdet med Frito-Lay for at udvikle en browserudvidelsen 'Lay's Crispy Subtitles', der automatisk aktiverer YouTube-billedtekster, når den tracker, at du eller andre i nærheden, spiser chips.


For at opnå dette udviklede Happiness Saigon en AI-algoritme ved hjælp af 178 timers optagelse af mennesker, der spiste chips fra hele verden.

Jeg har efterfølgende testet det af sammen med min YDERST LARMENDE teenager, og jeg blev GLÆDELIGT overrasket over, hvordan udvidelsen straks aktiverede for YouTube-billedtekster, da vores mikrofon opfangede den støjende lyd af at spise snack chips fra Kims.

Du opdager funktionen er i brug, da det kort viser udvidelseslogoet i øverste højre hjørne af en video, når billedtekster er aktiveret.

Efterfølgende testede vi med peanuts og gulerødder. Disse var ikke  støjende eller knasende nok til aktivring af 'Lay's Crispy Subtitles'. Kims chips sejrede med bravour.

Dine resultater kan dog variere afhængigt af hvor støjende du indtager din mad.

Du kan hente og afprøve Chrome udvidelse HER

Vores partnere