Du kan nu synkronisere Google Fotos med Apple Foto

Google foto dec
En længeventet feature er blevet en realitet. Google Fotos er en fantastisk måde at gemme og sikkerhedskopiere dine fotos på, og fungerer ret godt med iOS, hvor du kan bruge det til at sikkerhedskopiere fotos, der er gemt på din iPhone eller iPad og synkronisere det på tværs af enheder. Imidlertid fungerer begge apps typisk adskilt fra hinanden på grund af de begrænsninger, som Apple har sat i iOS. Nu er der heldigvis kommet nye boller på suppen, som gør samarbejdet mellem de to endnu bedre.

Vi en nylig opdatering til Google Fotos ser ud til, at brugerne nu er i stand til at synkronisere deres yndlingsfotos i Google Fotos og Foto-appen i iOS. Hvad dette betyder er, at hvis du har et yndlingsbillede i Fotos på din iPhone, bliver det nu også automatisk et yndlingsbillede i Google Fotos.

Det omvendte fungerer også, hvilket betyder, at dine foretrukne fotos på Google Fotos nu bliver et yndlingsfoto i Fotos-appen på din iPhone. Dette er sandsynligvis så tæt som vi kan komme til at synkronisere disse to tjenester som det ser ud på nuværende tidspunkt, men det ser ud til at være en nyttig funktion at have, hvis du har et par foretrukne fotos på Google Fotos eller på iOS Photos-appen, som du gerne vil være i stand til hurtigt og nemt at få adgang til.

Du skal have den nyeste version af Google Fotos på din iOS-enhed for at dette skal fungere, så opdater appen, hvis du ikke allerede har gjort det.


Source & Image credit:

Google, Apple