Er iOS 14.7 beta 4 hurtigere end iOS 14.6 (video)

apple stort 1 juli
Apples iOS 14.7 beta 4 er blevet frigivet til udviklere, vi har allerede set en hands-on video af softwaren, og nu har endnu en set dagens lys.

Denne nye video er en hastighedstest, og den sætter den nye iOS 14.7 beta 4 side om side med iOS 14.6. Tests køres på iPhone 6S og en iPhone 7.

Først op er iPhone 6S kl. 00:11, og derefter efterfølges den af iPhone 7 kl. 06:19, lad os finde ud af, om der er hastighedsforbedringer at spore.


 


Som vi kan se fra videoen startede iPhone 6S, der kører iOS 14.6-softwaren, hurtigere end den enhed, der kører den nye beta. Der ser ikke ud til at være nogen større hastighedsforbedringer i de forskellige apps.

I den anden test med iPhone 7 startede enheden, der kører iOS 14.6, lidt hurtigere op end enheden med iOS 14.7 beta 4-softwaren, men ikke meget. Der var ingen hastighedsforbedringer i de forskellige apps.

Vi kan præsenteres for en eller to betaversioner af iOS 14.7, før den endelige version af softwaren frigives. Vi forventer ikke nogen større hastighedsændringer, før den endelige version lander. Apple forventes at frigive deres iOS 14.7-opdatering i oktober. Så snart vi spotter nye detaljer, giver vi dig besked.

 

Source & Image credit:

iAppleBytes, Apple

Vores partnere