Få Google Foto som pauseskærm på Android TV: Guide

Android tredjepartsa app screensaver google foto
Sidste år deaktiverede Google midlertidigt Google Fotos på Android TV, efter at en fejl eksponerede fotos af andre brugeres billeder på Android TV. Siden da er funktionaliteten deaktiveret, og du kan ikke længere indstille Google Fotos som en pauseskærm på Android TV. Heldigvis findes der en uofficiel metode til at bruge Google Fotos som pauseskærm på Android TV.

Google Fotos som pauseskærm er tilgængelig på det nye Google TV med en Chromecast-dongle, men det er endnu ikke relanceret på Android TV efter den sidste fejl. Med hjælp fra en tredjeparts-app, er det rent faktisk stadig muligt at integrere Google Fotos med Android TV.

Hvis du har Google TV med Chromecast-dongle, skal du installere Google Home -> åbne dit TV -> Ambient Mode og herefter vælge vælg Google Fotos.

1. Først og fremmest skal du åbne Play Butik på dit Android TV og søge efter "screensaver". Installer nu Photo Gallery and Screensaver (gratis, tilbyder køb i appen) appen.

Photo Gallery and Screensaver 1.JPG

2. Efter installation af appen, skal du åbne den og gå til "Settings".

Photo Gallery and Screensaver google photo.JPG

3. Åben “Photo Sources“.

settings google photo gllery and screensaver.JPG

4. Derefter skal du scrolle ned og vælge "Google Photos" for at vælge Google Fotos som din kilde til Android TV-pauseskærm.

Photo Gallery and Screensaver sources.JPG

5. Programmet beder dig om at vælge din Google-konto, hvorfra du vil have adgang til Google Fotos.

6. Endelig beder den dig om at give tilladelse til at få adgang til Google Fotos. Husk, dette er en personfølsom tilladelse, da tredjeparts-appen har adgang til dine personlige billeder på Google Fotos. Så fortsæt på egen risiko.

Google TV screensaver and gallery.JPG

7. Nu hvor du har tilladt appen at bruge Google Fotos som pauseskærm på dit Android TV, er du næsten færdig. Åbn Settings for sidste gang, og åbn “Set your screensaver”.

settings google tv photo screensaver.JPG

8. Åpen “Screen saver” og vælg “Photo Gallery and Screensaver“.

screensaver google foto.JPG

9. Du er færdig. Nu vil Google Fotos være live som pauseskærm på dit Android TV.


Source & Image credit:

Play Store, Google