Flere iOS 15 beta 5 funktioner afsløret (video)

pixabay 2
I sidste uge udgav Apple iOS 15 beta 5 til udviklere, og de frigav også iOS 15 offentlig beta 5 til offentlige beta testere. Vi har allerede set en video, der viser os de nye funktioner i beta 5, og nu er endnu en video dukket til overfladen.

Den nye video fra Zollotech giver os et kig på flere nye funktioner og ændringer, der er inkluderet i den seneste beta af Apples iOS 15.

Apple udgav også HomePodOS 15 beta 5 på samme tid, dette tilføjer nu muligheder for Dolby Atnos og Apple Lossless med Apple Music på din HomePod og iPhone med iOS 15.

Der er også en ny funktion, hvor find my iPhone ikke kan lukkes midlertidigt uden at indtaste din adgangskode til din enhed, dette er en ekstra funktion, der er tilføjet.

Se videoen på YouTube

Denne opdatering kommer også med nogle nye opdateringer til en række ikoner i Kontrolcenter og mere. Der er også nogle nye funktioner til Apples Safari og også opdateringer til Apples Focus tilstand og mere.

Da dette er den femte beta i serien, bør ventetiden mod sidste version af Apples iOS 15 være kort, og vi forventer, at sidste revision udkommer i næste måned sammen med de nye iPhone 13 enheder. Så snart nye detaljer om en udgivelsesdato dukker op, opdaterer vi artiklen.

 

Source & Image credit: Zollotech, Pixabay

Vores partnere