Flere iOS 15 beta 6 funktioner afsløret (video)

pixabay 2
I sidste uge udgav Apple iOS 15 beta 6 til udviklere og også iOS 15 Public Beta 6 til offentlige beta testere. De frigav også iPadOS 15 beta 6 på samme tid.

Vi fik set en række videoer af softwaren i aktion, og nu har vi endnu en video med nogle flere funktioner og ændringer, der kommer med iOS 15.

Som vi kan se fra videoen, er der en række ændringer og nye funktioner i denne beta af iOS 15 i forhold til den tidligere beta.

 

Nogle af de vigtigste nye funktioner, der kommer til iPhone med denne udgivelse, omfatter Apples SharePlay, Focus Mode og også opdateringer til Mail, Maps, Safari og mange flere.

Den nye fokusfunktion hjælper dig med at fokusere på det, du laver, det reducerer mindre vigtige meddelelser og viser dig kun vigtige. Du kan bestemme, hvilke meddelelser der er vigtige osv.

SharePlay funktionen er designet til at give dig mulighed for at se film og tv shows med dine venner over FaceTime, og du vil også kunne lytte til musik.

Endnu har vi ikke en udgivelsesdato til den nye iOS 15 softwareopdatering, vi forventer, at den udkommer i september sammen med iPhone 13. Apple frigiver også Apple Watch Series 7 og watchOS 8 på samme tid.

 

Kilde og billedkredit: Zollotech

Vores partnere