Flere iOS 15-funktioner lækket (video)

iOS 15 funktioner
Den første beta af Apples iOS 15- og iPadOS 15-software blev udgivet for nylig, og nu er endnu flere funktioner blevet spottet i denne nye beta af iOS. Vi har allerede flere videoer af softwaren i aktion.

iOS 15 og iPadOS 15 vil bringe en bred vifte af ændringer til iPhone og iPad, dette inkluderer en række nye funktioner, designændringer og mere.

Videoen nedenfor fra Zollotech giver os et kig på de seneste opdateringer og ændringer, der er blevet opdaget i den første beta af softwaren.

 

Se denne video på YouTube

Som vi kan se fra videoen er der nogle nye funktioner relateret til personlige anmodninger, som du nu kan bruge med Siri uden at låse din enhed op, dette kan gøres med Apple Watch.

Der er også ændringer i fotos-appen plus en række opdateringer til appen Beskeder, denne app får en hel del nye funktioner i denne udgivelse. Der er også ændringer i appen Kontakter, der gør det lettere for dig at sende beskeder med en række apps i kontakt-appen.

IOS 15-opdateringen bringer også nogle medmindre ændringer på startskærmen, apps og også ændringer i kameraet, kontrolcenter og mange flere.

Apple forventes at frigive deres iOS 15-softwareopdatering i september sammen med de nye iPhone 13-smartphones. Vi forventer, at der tilføjes en række nye funktioner til softwaren i de næste par betaversioner, inden den endelige version frigives.

 

Source & Image credit: Zollotech

Vores partnere