Fotoredigeringsapps til Windows 10

PicsArt Photo Studio
Hvis du er på jagt efter gratis fotoredigeringssoftware til Windows 10, findes der et hav af muligheder. Vi har samlet en liste af dem vi mener skiller sig ud fra mængden. Vores liste inkluderer blandt andet produkter fra Adobe, inPixio og ACDSee.

Fotoredigering hænger for mange unægtelig sammen med at tage billeder for at opnå bedste tænkelige resultat, men billedredigeringsværktøjer er ofte dyre, og for den almene forbruger, kan en Adobe licens hurtig dræne budgettet.

Heldigvis tilbyder Microsoft App Store nogle rigtige gode fotoredigeringsapps GRATIS! Og i denne artikel præsenterer vi dig for nogle af vores favoritter.

 

Adobe Photoshop Express

adobe-photoshop-express-logo.jpg

Adobe Photoshop er sandsynligvis den mest berømte billedredigeringssoftware i verden, og den fulde version koster spidsen af et jetjager.

Heldigvis tilbyder Adobe en trimmet gratis version til brugere af Windows, Adobe Photoshop Express. Adobe Photoshop Express tilbyder muligvis ikke så mange muligheder som sin ”storebror”, men det er stadig en meget nyttig fotoredigeringsapp.

Med Adobe Photoshop Express, kan du foretage tonejusteringer, justere highlights og skygger på billeder, fjerne de berømte røde øjne, ændre størrelse, beskære og meget mere.

Set ud fra, hvor omfangsrig den fulde pakke af Adobe Photoshop er, har Adobe Photoshop Express et langt mere overskueligt interface, og du kan foretage redigeringer både på din pc og mobil.

Du kan hente Adobe Photoshop Express her


PhotoWorks

Photoworks.JPG

PhotoWorks, et brugervenligt værktøj, der inddrager AI. PhotoWorks er i stand til at identificere billedtypen fra portrætter til landskabsfotografering, der automatisk anvender forskellige justeringer og forbedringer. Dermed behøver du i princippet foretage dig meget lidt på egen hånd.

Der er også en overflod af manuelle billedfunktionsværktøjer til dem, der foretrækker at redigere billederne selv.

Derudover, hvis du er interesseret i fotorestaurering, tilbyder PhotoWorks også denne del, så du kan lege med dine gamle sort/hvid billeder.

Selvom selve programmet ikke er 100% gratis, har du mere end nok tid til at teste, hvad det kan gøre i den gratis prøveperiode.

Du kan hente PhotoWorks her


Fotor

fotor logo.JPG

Fotor er sandsynligvis den app, der passer bedst med Windows 10-miljøet.

Dens metrodesign giver en brugeroplevelse svarende til det operativsystem, du bruger. Men det er bestemt ikke kun det stilrene design, der gør dette fotoredigeringsprogram værd at arbejde med.

Fotor er en meget kraftfuld alt-i-et-fotoeditor til Windows 10. Det tilbyder et stort udvalg af muligheder, lige fra grundlæggende redigeringsværktøjer til fantastiske visuelle effekter, collager, størrelsesindstillinger og meget mere.

Fotor også et ganske godt udvalg af filtre og effekter, fotorammer, stickers, tilt-shift-værktøjer og så videre.

Du kan hente Fotor her


PicsArt – Photo Studio

PicsArt Photo Studio.JPG

PicsArt er sandsynligvis det mest populære fotoredigeringsværktøj til bærbare enheder og smartphones, og Microsoft har gjorde det tilgængeligt gratis i Microsoft App Store.

PicsArt er et tre-i-et-værktøj, da det kan bruges som fotoredigerer, tegneværktøj og collage kreatør. På samme måde som en dedikeret fotoredigsapp, tilbyder PicsArt et stort udvalg af fotofiltre, forskellige tilpasninger og fotomanipuleringsmuligheder.

Du kan også oprette forskellige fotocollager til baggrund eller sociale medier. Og med tegneværktøjet er du i stand til at oprette forskellige former for digital kunst med pensler og layer-muligheder.

Så dybest set er PicsArt blandt de absolut bedste fotoredigeringsværktøj på markedet.

Du kan hente PicsArt her


inPixio Photo Editor

InPixio Photo Editor.JPG

Et andet fantastisk gratis fotoredigeringssoftware er inPixio.

Softwaren kan downloades fra deres officielle hjemmeside, og installationsprocessen er er ganske simpel.

Hvad der er godt ved inPixio er, at det er utroligt let at bruge, og på trods af at det er 100% gratis, fremstår det ikke som en discountversion.

Antallet af funktioner er ganske imponerende, og mere end 90 er tilrådighed, og de inkluderer detaljerede billedjusteringer, beskæring og meget mere. Hertil kan du dele dine kreationer via integration af sociale medier.

Du kan hente InPixio Photo Editor her


Source & Image credit:

PicsArt, Fotor, Adobe, PhotoWorks, inPixio


Vores partnere