Gennemgang af watchOS 8 funktioner til Apple Watch

Renee Ritchie
Apples watchOS 8 public beta blev udgivet i sidste uge, softwaren vil bringe en bred vifte af nye funktioner til Apple Watch.

En video fra Renee Ritchie, giver os et kig på alle de nye funktioner, der vil være tilgængelige på Apple Watch med den næste store opdatering.

Som vi kan se fra videoen, er der mange nye funktioner, der ankommer til Apple Watch med denne opdatering, dette inkluderer en dedikeret fotos-app, hvor du vil være i stand til at dele dine fotos via e-mail og beskeder direkte fra dit ur. Derudover er der også support til dine ID'er i Apple Wallet som dit kørekort og mere.

Wallet-appen kan også gemme digitale nøgler til dit hjem eller køretøj, og du kan bruge dit Apple Watch til at låse disse op.

Apple Watch har også de nye Focus and Mindfulness-funktioner, der kommer i iOS 15 og flere funktioner til Apple Fitness og mere.

Vi forventer, at Apple frigiver deres watchOS 8-softwareopdatering i september sammen med den nye Apple Watch Series 7 og frigivelsen af iOS 15 og iPhone 13.


 

Source & Image credit:

Renee Ritchie

Vores partnere