Gmail kan nu gemme billeder direkte i Google Fotos

gmail kan gemme i Google Fotos
Google har annonceret en ny funktion til Gmail, der giver brugerne mulighed for at gemme fotos modtaget som vedhæftede filer direkte til Google Fotos. Ligesom Google Drev-knappen har du nu en dedikeret Google Fotos-knap, der vises over vedhæftede filer.

Mountain View-giganten annoncerede den nye "Save to Photos" -knap til Gmail via en officiel changelog i Google Workspace newsroom. Den nye knap er placeret ved siden af den eksisterende "Add to Drive" -knap på fotos, der er knyttet til en e-mail.

Så fra og med i dag vil Google Workspace-kunder, inklusive G Suite- og Business-brugere samt personlige Gmail-kontoindehavere, præsenteres for den nye "Save to Photos" -knap, mens de forhåndsviser en vedhæftet fil på nettet. Ved at klikke på denne knap sendes billedet direkte til brugerens Google Fotos-bibliotek.

En aktuel begrænsning af funktionen er, at den kun fungerer for JPEG-billeder og ingen andre billedformater. Google siger dog, at den nye funktion “frees you from having to download photo attachments from Gmail messages in order to then manually back them up to Google Photos.”

Funktionen rulles i øjeblikket ud til Gmail-brugere globalt. Google fortæller, at det vil tage cirka 15 dage, før det er tilgængeligt for alle med en Gmail-konto.


Source & Image credit

Google

Vores partnere