Google frigiver Android 12 Beta 4

Credit The Keyword
Google har frigivet den fjerde Android 12 beta, hvilket er et skridt tættere på den stabile udgivelse, der forventes i september. Virksomheden oplyser, at de har skiftet fokus til finjustering, performance og stabilitet med den nye beta. Dermed indikationer om, at final edition er kravlet nærmere.

Med denne udgivelse har Android 12 beta i samme omgang opnået platformstabilitet, hvilket betyder, at Android 12 API'er og al adfærd, der vender mod appen, er i mål. Google opfordrer app-udviklere til at starte kompatibilitetstest med Android 12. Forud for den stabile udgivelse senere på året frigiver Google en release kandidat til Android 12.

En Android 12 Beta 4 funktion, der er nævnt i udgivelsesnotaterne, er ændringen i annonce ID'et i Google Play Services. Fremover fjerner Google annonce ID’et og erstatter det med en række nuller, når en bruger fravælger personlige annoncer.

Når det kommer til brugervendte Android 12 beta 4 funktioner, leverer Google langt om længe Android 12 easter eggs i dette build, som blandt andet omfatter Material You design, og afslører Android 12 logoet, når du indstiller klokken til 12:00 i uret. Tjek Android 12 easter eggs herunder:

En anden ny funktion er muligheden for at dele billeder lige fra den seneste apps skærm. Du kan her trykke på billedikonet eller trykke længe på et vilkårligt billed-preview for øjeblikkeligt at dele det med andre apps. Der er også en træk og slip funktion for hurtigt at dele billedet med dine kontakter.

Noget jeg selv sætter pris på i det nye beta-build, er tilbagevenden af Wi-Fi toggle. Nuvel kan du stadig ikke deaktivere Wi-Fi med et enkelt tryk, men placeringen af Wi-Fi togglen er mere bekvem nu.

Ud over Pixel telefoner modtager udvalgte telefoner fra ASUS, Oneplus, Oppo, Realme, Sharp og ZTE også Android 12 Beta 4 opdateringen. Du kan kontrollere alle Android 12 beta enheder herfra.

 

Source & Image credit:

Google

Vores partnere