Google Maps på iOS får Dark Mode

ios aug 5
Google Maps ruller endelig en mørk tilstand ud til sin iOS-app, efter at funktionen har været tilgængelig på Android i nogen tid.

I iOS 13 blev mørk tilstand introduceret til apps på iPhones, og siden da har de fleste apps adopteret det alternative udseende. Nu er Google Maps endelig indstillet til at udrulle sark mode til sin iOS-app, efter at det har været tilgængeligt på Android-enheder i nogen tid.

Som det fremgår af et officielt blogindlæg på The Keyword, er Google Maps endelig indstillet til dark mode til sin iOS-app. Udseendet har været tilgængeligt på Android -enheder i et par måneder nu, så iOS -inklusionen er en velkommen opdatering.

Google Maps temaet fungerer ligesom enhver anden mørk tilstand. Oprindeligt designet til at få apps til at fungere bedre om natten, er udseendet blevet et meget populært stilvalg for brugerne. Mørke tilstande kan hjælpe med at reducere belastning af øjnene, spare batterilevetid på OLED-enheder.

Desværre har Google ikke informeret om, hvornår opdateringen starter sin officielle udrulning til brugerne, kun at det ville ske i "de kommende uger". Det er også uklart, om funktionen automatisk rulles ud til din enhed via Googles servere, eller om du skal gå ind i App Store og opdatere appen.

 

Source & Image credit:

Google, Pxhere

Vores partnere