Google Maps: Lettere at dele placering på iPhone

Google maps
Med den nyeste version af Google Maps til iPhone og iPad kan du dele din placering med venner, få hurtigere trafikinformation og endda få adgang til en mørk tilstand på din iPhone i den populære navigations-app.

Google afslørede, at du vil kunne dele din live-placering via iMessage, og processen hertil virker ret ligetil.  Hvis du er på vej til en vens hus, og de undrer sig over, hvor du er, kan du dele dine fremskridt, mens du er på vej.

For at få adgang til denne funktion skal du trykke på knappen Google Maps i iMessage. Derfra vises et preview, der fortæller dig, hvor længe din placering vil blive delt. Derfra skal du trykke på send-knappen, og dine venner kan herefter tracke dig.

Som standard vil Google dele din placering i en time, men du kan dele den i op til tre dage - du skal bare øge dette interval manuelt. Hvis du vil stoppe med at dele din placering, er der en "Stop"-knap, du kan trykke på thumbnailen.

Google var dog ikke tilfreds med kun at lancere en ny funktion til Maps. I stedet tilføjede virksomheden også nogle nyttige widgets.

Først tilføjede virksomheden en widget, der viser dig trafik i dit nærområde. Google tilføjede også en ny Google Maps søge-widget, der giver dig mulighed for enten at skrive det, du leder efter, eller trykke på en knap for at se restauranter, tankstationer, dit hjem, din arbejdsplads m.v.

For at bruge disse skal du tilføje widgeten Google Maps til din startskærm og derefter vælge den, du vil tilføje. (Eller du kan tilføje begge dele!)

Denne funktion og live placeringsdeling rulles ud nu, selvom vi ikke kunne få adgang til nogen af funktionerne i skrivende stund

Den sidste tilføjelse til Google Maps er en mørk tilstand, hvilket er lige meget for at følge tidens trend for apps i dag. Dette begynder sin udrulning i de kommende uger.


Source & Image credit:

Google