Hvad er nyt i iOS 15 Public Beta 1 (video)

iOS 15 Public Beta 1 video
Vi hørte tidligere, at Apple har frigivet deres første offentlige beta af iOS 15, iOS 15 Public Beta 1. De udgav også en opdateret beta af iOS 15 beta 2 til udviklere. Disse to softwareudgivelser er nøjagtigt de samme.

Den nye iOS 15 Public Beta bringer nogle nye funktioner til iPhone, og Apple udgav også en offentlig beta til iPad, iPadOS 15 Public Beta 1. Videoen nedenfor fra Zollotech giver os et kig på den første offentlige beta af Apples iOS 15-software.

Som vi kan se fra videoen, er der en række nye funktioner i den første offentlige beta af Apples iOS 15-software. Dette inkluderer den nye SharePlay-funktion, ændringer i designet og brugerinterfacet, specifikt i iPadOS med flere widgets og tilpasning af startskærmen og mere.

Se videoen på YouTube

For at afprøve den nye iOS 15 Public Beta eller iPadOS 15 Public Beta bliver du nødt til at være medlem af Apples Public Beta-testprogram, du kan finde ud af mere information om det på Apples websted.

Vi har endnu ikke nogen specifik udgivelsesdato for Apples iOS 15 og iPadOS 15 softwareopdateringer. De skulle frigives i september sammen med Apples nye iPhone 13-smartphones.

 

Source & Image Credit:

Zollotech

Vores partnere