iOS 15 Beta 4: flere nye funktioner demonstreret

iOS 15 Beta 4
Apple udgav sin nye iOS 15 Beta 4 i sidste uge og som følge af de tidligere videoer, der blev frigivet af YouTuber Zollotech, er nye funktioner, der ikke er inkluderet i de tidligere oversigter, nu blevet afsløret og demonstreret.

De nye informationer, giver et godt indblik i, hvad du kan forvente af det nye Apple iOS 15 mobile operativsystem, der officielt lanceres senere på året, når iPhone 13 frigives.

IOS 15 indeholder et væld af nye funktioner, som Apple-brugere kan nyde godt af, herunder en ny Focus -tilstand, der er designet til at give brugerne mulighed for at koncentrere sig om de mere vigtige applikationer og meddelelser på deres telefon på bestemte tidspunkter af dagen.

Apple vil også optimere med store nye privatlivsforbedringer i iOS 15 og udvide deres allerede implementerede fortrolighedskontrol, så brugerne kan stoppe programmer med at tracke dem. En anden ny funktion, der kommer med iOS 15, er SharePlay, der er oprettet for at give dig mulighed for at se film og tv -udsendelser med venner over FaceTime samt flere opdateringer, funktioner og tweaks til eksisterende Apple-applikationer såsom Maps, Safari, Email og mere.

“The latest iOS has quite a few features that were missing in my initial video about what was new. After more investigating and some help from you I show you more new iOS 15 features and changes that were released with Beta 4. In this video I compare iOS 14 Beta 3 and iOS Beta 4 using iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, and 2020 iPad Pro 12.9″

For mere information om den kommende Apple iOS og det nye iOS-operativsystem, der stadig er under udvikling af Apple og ruller ud til de nyeste iPhones og iPads senere på året, kan du se den udvidede iOS 15 beta 4 oversigtsvideo.

Se videoen på YouTube

 

Source & Image credit:

Zollotech, Apple