iOS 15 og iPadOS 15 Privacy diskuteret i ny video

iOS 15 iPadOS 15 Privacy
iOS 15 og iPadOS 15 Privacy diskuteret i ny video fra Tim Cook.

Apples iOS-opdateringer har været fokuseret på brugernes privatliv. Dette startede med frigivelsen af iOS 14.5, hvor brugerne fik mere kontrol over deres privatliv. Dette fortsætter med frigivelsen af iOS 15 og iPadOS opdateringer, som også kommer med nye fortrolighedsfunktioner.

Apple har nu frigivet en ny video, der omfatter et interview med Apples administrerende direktør Tim Cook, der taler om privatlivets fred på iPhone og også i iOS 15 og iPadOS 15.

Apples iOS 14.5 medbragte nye fortrolighedsfunktioner til iPhone. Dette inkluderede muligheden for at stoppe apps fra at tracke dig og også vælge hvilke du vil tillade at tracke dig. Dette er fantastisk nyt til iPhone-brugere, da det giver dem mere kontrol over, hvem der sporer dem og åbner muligheden for at stoppe virksomheder fra at spore brugerne fuldstændigt.

Se denne video på YouTube

IOS 15 og iPadOS 15-opdateringen giver endnu flere fortrolighedsfunktioner, som inkluderer e-mail-sporing. I øjeblikket, når du får tilsendt en e-mail, kan virksomheder spore, om du har åbnet den osv. Dette sker via ”usynlige” pixels.

Apple introducerer nye funktioner i Mail-appen på iPhone, iPad og macOS, der giver dig mulighed for at stoppe virksomheder fra at spore dine e-mails. Denne nye funktion hedder Mail Privacy Protection.

Beskyttelse af e-mail-privatlivet skjuler blandt andet din IP-adresse, stopper afsendere for at linke den til din online aktivitet, skjuler din placering, og forhindrer afsenderen af e-mailen fra at se, når du har åbnet deres e-mail.

Flere ændringer i privatlivets fred følger med, der blandt andet omfatter Apples Safari-browser, og der vil også være en ny App-fortrolighedsrapport, der tilbyder dig en rapport om, hvad/hvem der bruger dine data. Apple forventes at frigive deres iOS 15 og iPadOS 15 opdateringer i september.

 

Kilde Apple UK / YouTube

Vores partnere