iOS 15 og iPadOS 15 Public Beta 5 frigivet

pixabay 2
Apple har frigivet iOS 15 Public Beta 5 til iPhone og iPadOS 15 Public Beta 5 til iPad. Disse nye udgivelser er nøjagtig den samme software som iOS 15 beta 5 og iPadOS 15 beta 5, der blev frigivet til udviklere tidligere på ugen.

IOS 15 Public beta 5 og iPadOS 15 Public Beta 5 er nu tilgængelige til test, du skal dog være medlem af Apples Public Beta Testing-program for at afprøve softwaren. Du kan finde flere oplysninger om dette på Apples hjemmeside på linket herunder.

Den seneste beta af Apples iOS 15 og iPadOS 15 bringer en række nye funktioner til iPhone og iPad, dette inkluderer Apples nye SharePlay funktion, som lader dig se tv-shows og film med dine venner over FaceTime, du kan også lytte til musik.

Der er også en ny fokustilstand i iOS 15, som er designet til at hjælpe dig med at reducere unødigt støj i form af meddelelser. Du kan vælge, hvilke typer meddelelser du vil ignorere, og kun få de vigtige til at komme igennem, mens du fokuserer på det, du vil.

iOS 15 vil også bringe en række opdateringer til apps som Mail, Safari, Apple Wallet og mere. vi forventer, at softwaren frigives i næste måned med den nye iPhone 13.

 

Source % Image credit:

Apple