iOS 15: Flere nye funktioner til iPhone (video)

iOS 15  09 08
Tidligere så vi en ny video af iOS 15 beta 4, og nu er endnu en video lagt online, der giver os et nyt kig på nogle flere nye funktioner, der kommer til iPhone.

Apple bekræftede for nylig nogle nye funktioner, der er på vej med iOS 15, herunder CSAM-opdateringen til deres iCloud fotobibliotek. Der vil også være andre nye funktioner, som kan ses i videoen herunder fra Zollotech.

 

Se videoen på YouTube

Blandt disse finder vi en ny funktion, der for nylig blev opdaget i den nyeste beta af softwaren, hvor der er muligheden for automatisk at fjerne objektivblænding fra fotos på din iPhone. Dette er tilsyneladende udført med AI, og det ser ud til at være en nyttig funktion.

Der kommer også en række store nye funktioner til iPhone med udgivelsen af iOS 15, og dette inkluderer opdateringer til en række apps, herunder Safari, Mail, Maps og mange flere.

Opdateringen kommer også med den nye SharePlay-funktion, der lader dig se tv-udsendelser og film med dine venner over FaceTime samt muligheden for at lytte til musik med dem. Film og tv-udsendelserne synkroniseres, så hver person kan se det samme program eller den samme film på samme tid.

Vi har endnu ikke en udgivelsesdato for Apples nye iOS 15 softwareopdatering. Alt vi ved er, at den vil frigives i september sammen med den nye iPhone 13. Vi forventer fire versioner af iPhone 13 i år.


 Source & Image credit:

 Zollotech

Vores partnere