iPadOS 15 Beta 2 fremvist på video

iPadOS apple
Apple udgav for nylig iPadOS 15 beta 2 og iOS 15 beta 2, og de udgav også deres første offentlige beta af iOS 15 og iPadOS 15.

Nu er tiden kommet til at se på den anden beta af iPadOS 15 og nogle af dens funktioner i en video fra Fernando Silva.

Som vi kan se fra videoen, modtager vi en bred vifte af nye funktioner til iPad med frigivelsen af iPadOS 15-softwareopdateringen.

Denne version af iPadOS 15 indeholder ændringer til FaceTime, der er den nye SharePlay-funktion, Apple Messages-appen er ved at blive revideret, plus der er opdateringer til Apple Maps, Weather og Safari og mere.

Se videoen på YouTube

Apple forventes at frigive iPadOS 15 og iOS 15 i september, opdateringerne forventes at lande omkring lanceringen af de nye iPhone 13-smartphones. Så snart vi får nye detaljer om, hvornår opdateringen lander, opdaterer vi artiklen.

Læs også: iPhone 13 serien vil bruge sensor-shift OIS

IPadOS 15 Beta 2 er tilgængelig for udviklere til at teste, og den første offentlige beta af iPadOS 15 er tilgængelig for offentlige beta-testere. Vi forventer at se et antal beta-versioner til iOS 15 og iPadOS 15, før de endelige versioner lander. Rygterne omtaler dette allerede påbegyndes i næste uge.

 

Source & Image credit: Fernando Silva, Apple

Vores partnere