Komplet liste over iOS 15-kompatible enheder

front ios logo
Da Apples WWDC 2021 event er lige rundt om hjørnet, kan et stort antal brugere måske undre sig over, om deres 5-årige iPhone 6s får iOS 15 eller om deres iPhone 7 understøtter iOS 15. Vi har samlet en komplet liste over iOS 15-kompatible enheder.

For det meste tilbyder Apple softwareopdateringer til gamle iPhones i op til 5 til 6 år. Derfor er de fleste iPhone-ejere i stand til at holde fast i deres enheder meget længere end deres Android-kolleger. Det er blandt andet den komplette kontrol over software og hardware, der gør det muligt for Apple at fortsætte med at tilbyde opdateringer til gamle iPhones.

I år rygtes det, at Apple kun understøtter iOS 15 på enheder udstyret med A10 Fusion eller senere chips. Det betyder, at iPhone 6s, iPhone 6s Plus (2015) og den originale iPhone SE (2016) ikke modtager iOS 15-opdateringen. På den anden side får iPhone 7 og 7 Plus (leveres med A10 Fusion) eller senere den kommende iOS-version. Med det er sagt, her er listen over iOS 15-kompatible iPhone-enheder:

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro

iPhone 12 mini

iPhone 12

iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone SE (2020)

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPod touch (7. generation)

Naturligvis føjes også iPhone 13-serien til, der lanceres senere på året, med iOS 15 out-of-the-box. Hvis Apple følger den samme taktik som sidste år med lanceringen af fire helt nye iPhones, vil i alt 21 enheder, inklusive 7. generation iPod touch, understøtte den kommende iOS-version.

 

Vil din iPhone få iOS 15-opdateringen?

Så ovenstående er de kompatible enheder, der får iOS 15-opdateringen. Med en lang række nye funktioner og forbedringer af ydeevnen bliver det en udfordring at understøtte ældre enheder med aldrende hardware. Derfor er de nyeste softwareopdateringer ofte nødt til at droppe understøttelse af sådanne enheder, hvilket tyder på at sætte iPhone 6s og iPhone SE udenfor døren senere på året.

Forresten, hvad forventer du af iOS 15? Hvilke funktioner vil du se i den næste interaktion med iOS?

 

Source: Apple