Microsoft bekræfter ved et uheld Sun Valley update

Windows 11 Sun valley logo juni
Microsoft debuterede første gang den originale Windows 10-opdatering i 2015 og fulgte den op med jubilæumsopdateringen i 2016. I begyndelsen af 2017 sagde Microsoft, at de ville levere to funktionsopdateringer til operativsystemet hvert år, en om foråret og en om efterår, og sideløbende bekræftede Redmont-giganten også, at der ikke vil komme “Windows 11” eller “Windows 12”.

Nu er tiden skruet frem til juni 2021, og vi er heldigvis blevet klogere på Microsofts planer – om end de ikke officielt er bekræftet.

Takket være jobannoncer og officielle meddelelser ved vi, at Microsoft arbejder på "den næste generation af Windows", som bringer en ny visuel opdatering med kodenavnet "Sun Valley", og den vil blive afsløret den 24. juni inden den offentlige lancering i efteråret.

Som rosinen i pølseenden lader det også til, at Microsoft ved et ”uheld” at have offentliggjort en supportside for den kommende Windows Sun Valley-opdatering inden sin officielle meddelelse.

I går afslørede et Microsoft-supportdokument, at testfasen i øjeblikket er i gang med opdateringen af "Windows Sun Valley".

Sun-Valley-doc-lækket.jpgImage Courtesy: Microsoft / Github


Som du kan se i ovenstående screenshot af Microsofts supportside, ser det ud til, at Windows Sun Valley vil eksistere sammen med Windows 10.

Dette indebærer, at Microsoft fortsat vil understøtte Windows 10 ved siden af dette ”nye operativsystem”. Derfor er der faktisk en mulighed for, at virksomheden vil foretage to forskellige opdateringer i år, en til virksomheder og en til det almindelige publikum.

Sun-Valley-update.jpg

Image Courtesy: Microsoft / Github


Det pågældende supportdokument er nu redigeret for at slette linjen "Windows Sun Valley", hvilket tyder på, at Microsoft ikke planlagde at lade disse informationer undslippe, som et smart marketingstunt. Da Microsofts supportdokumenter vedligeholdes på Github, kan den lækkede henvisning til "Sun Valley" stadig verificeres ved at besøge Microsofts arkiv.

Desværre afslører virksomhedens websted ikke yderligere oplysninger til Sun Valley-opdateringen, og vi ved ikke, om virksomheden planlægger at kalde den næste generation af "Windows 11" eller "Sun Valley".

Som vi tidligere har rapporteret, leveres denne opdatering med afrundede hjørner, redesignet Start-menu uden dynamiske tiles og andre designforbedringer.

Vores partnere