Microsoft Teams får ny in-meeting delings-UI

Microsoft Teams ny in-meeting share UI Windows, macOS
Microsoft Teams nye in-meeting delings-UI er nu tilgængelig på Windows og macOS.

Microsoft har afprøvet en ny delingsoplevelse i in-meeting gældende til Windows 10 og macOS. Funktionen blev først fremvist i januar, og Microsoft startede med at teste i et lukket miljø med udvalgte brugere i april, og det nye delingsinterface til in-meetings er nu tilgængelig for alle.

Den reviderede in-meeting delings-UI er kun designet til desktops, og det giver brugerne mulighed for hurtigt at få adgang til deres skærmdelingsindstillinger fra topmenuen. Det nye ”share-tray”, som er flyttet til topmenuen, giver dig fortsat mulighed for at dele alt hvad du kunne i den tidligere version af ”share-tray”.

Forskellen er, at brugergrænsefladen er blevet finjusteret for bedre tilgængelighed, og Microsoft har også strømlinet mulighederne, så brugerne nemt kan finde det indhold, de har brug for at dele. Som du kan se i nedenstående screenshot, åbnes dette nye in-meeting delingsinterface i et flyout, og har stadig alle de gamle muligheder for at dele skærmen.

Source: Microsoft

For eksempel kan brugere nu lettere dele deres skærm, vindue, indhold af Whiteboard og PowerPoint.

- Screen: This option lets you share your entire screen. Unlike the old Share Tray, if you’ve two monitors, you’ll see them listed in the new Share Tray.

- Window: You can select the option to see a list of all the Windows you have open and select one of the windows to start sharing.

- PowerPoint Live (rolling out): This lets you share a PowerPoint file.

- There’s also a new option that lets you quickly Include Computer Sound.

- FreeHand by InVision: You can use this option to share InVision’s content with participants.

I visse tilfælde kan brugerne opleve en forsinkelse, når de gives adgang til emner i delingsbakken. Dette skyldes ifølge Microsoft, latenstid, hvor det typisk tager et par sekunder at genindlæse emner. Microsoft har tidligere bekræftet, at de forsøger at forbedre indlæsningstiderne, og at en fremtidig opdatering vil løse disse latenstidsproblemer.

Derudover er Microsoft Teams til macOS indstillet til at få support til ”noise-based cancellation” og ny præsentations-tilføjelse i de kommende uger. Nye funktioner er også planlagt til Teams på Android og iOS.

 

Source: Microsoft