Microsoft Teams lydopgradering på vej

Teams
Microsoft Teams får en ny funktion, der vil forbedre kvaliteten og nøjagtigheden af din lyd betydeligt, hvis du vælger at integrere musik ind i dine møder eller webinarer. Denne funktion kaldes officielt "music-mode", og har f.eks. til formål at overføre musik i høj kvalitet for at forbedre online musikundervisning, musikopførelser eller andet indhold uden tale.

Microsoft planlægger at lancere funktionen i slutningen af august, og udgivelsen forventes at være gennemført i midten af næste måned. For GCC-high og DoD-brugere planlægger Microsoft at afslutte udrulningen i oktober.

Når denne valgfrie musiktilstand er aktiveret, justerer Microsoft Teams automatisk audio bit rat baseret på den tilgængelige båndbredde. For eksempel kan den falde til 48 kbps uden at påvirke lyd-/musikkvaliteten, og brugerne vil også have mulighed for at aktivere eller deaktivere funktioner som noise suppression, støjdæmpning osv.

Microsoft Teams music-mode, optimerer indstillinger for intern lydbehandling, og det kan forbedre musikkvalitet eller videostreaming betydeligt i møder. For at aktivere music-mode, skal du navigere til Indstillinger > Enhedsindstillinger og tænde for high fidelity music-mode.

Funktionen ændrer indstillinger for intern lydbehandling, og den skal konfigureres, før du deltager i mødet. Indstillinger kan ikke ændres under mødet. Når du er i mødet, kan du slå funktionen til ved at trykke på ikonet er placeret øverst i Microsoft Teams Ubar.

For den bedste oplevelse anbefaler Microsoft at bruge en kabelforbundet forbindelse frem for trådløs.

 

Source & Image credit:

Microsoft

 

Vores partnere