Microsoft vil revolutionere Windows 10

Microsoft vil revolutionere Windows 10
Microsoft siger, at de vil revolutionere brugeroplevelsen i Windows 10. Hvordan dette vil udspille sig, er endnu ikke officielt meldt ud.

Microsoft gør sig klar til nogle "radikale" ændringer i Windows 10 designet ifølge en række jobfortegnelser, som er spottet på udenlandske medier.

Det har længe været almen kendt, at Microsoft har arbejdet med en større designrenovering et stykke tid, og virksomheden bekræftede for et stykke tid siden en "reinvigorating " opdatering i et jobopslag tidligere på året. Der deles ikke mange detaljer om "Sun Valley" på nuværende tidspunkt, men vi har dog erfaret gennem sporadiske officielle meddeler, at det nye visuelle udseende vil fokusere på afrundede hjørner og Windows 10X-lignende funktioner.

I det nyeste jobopslag, offentliggjort tidligere i indeværende måned, bekræftede Microsoft, at de dramatisk vil ændre brugeroplevelsen af Windows-platformen i de kommende år.

Jobopslag er opslået af Microsofts Interactive eXperiences Platform (IXP) Team, der er ansvarlig for UX for Windows- og Windows-apps. Holdet står bag sammensætning af operativsystemets core, renders og inputplatforme til Start Menuen, Office, Microsoft Edge og native Windows-apps.

“We also own much of the Win32 API and infrastructure underlying all Windows features and apps. This team brought Touch to Windows, Precision Touchpads to Windows Laptops, and Windows Ink to the 2:1 device,”

“We are now on a multi-year journey to revolutionize the Windows UX platform by delivering best interactive experiences, showcasing cutting-edge hardware”, lyder det fra et endnu aktivt jobopslag.

I henhold til jobopslaget vil Microsoft Program Manager tilsyneladende arbejde sammen med Project Reunion-teamet for at definere, designe, planlægge, samt opbygge større forbedringer af Windows UX-platformen.

I et andet jobopslaget, som ikke længere er tilgængelig, bekræftede Microsofts team, der er ansvarlig for windowing experienc, også at de er på en "multi-year journey to re-imagine this platform with the goal of enabling the best interactive experiences on Windows”.

“Your work will influence and shape the look and feel of Windows: you will help us change the world,” forlyder det i jobopslaget.


Source: Microsoft