Nokia 3.4 får softwareopdatering til Android 11

nokia
HMD global er begyndt udrulningen af Android 11 softwareopdateringen til Nokia 3.4 smartphonen. Opdateringen rulles ud i en række lande.

Opdateringen rulles ud til enheder i bølger eller batches, og det første skud i bøssen af lande, der får opdateringen, er angivet nedenfor.

Australia, Austria (A1 AT, T-Mobile AT), Bahrain, Belgium, Cambodia, Denmark, Egypt, Estonia, Finland, France, Germany, Hong Kong, Iceland, India, Iran, Iraq, Jordan, Laos, Latvia, Lebanon, Lithuania, Luxembourg, Macau, Malaysia, Nepal, Netherlands, Norway, Oman, Philippines, Portugal, Qatar, Saudi Arabia, Spain, Sri Lanka, Sweden, Switzerland, Thailand, UAE, and

Opdateringerne rulles ud som en over-air-opdatering, og du kan kontrollere, om de er tilgængelige for din enhed fra indstillingsmenuen.

Som en påmindelse kommer Nokia 3.4 med et 6,39 tommer LCD -display, der har en HD+ opløsning på 1560 x 720 pixels, og enheden drives af en Snapdragon 460 processor.

Enheden leveres også med et valg mellem 3 GB eller 4 GB RAM og 32 GB eller 64 GB lagerplads, og leveres også med et microSD-kort slot plus en række kameraer.

På telefonens forside er der et 8 megapixel kamera til selfies og videoopkald, på bagsiden er der et 13 megapixel hovedkamera, 5 megapixel ultrawide og et 2 megapixel dybdekamera.

 

Kilde til Nokia

Vores partnere