Opdatering af Windows 10 version 21H1 nærmer sig

ms logo lilla
Microsoft har påbegyndt klargørelsen af deres supportdokumentation og videoretningslinjer til deres kommende Windows 10. maj 2021 opdatering, hvilket tyder på, at den næste store funktionsopdatering kravler nærmere en frigivelse.

Ifølge en lækket video, ser Windows 10 version 21H1 ud til at blive lanceret i dag eller senere i denne uge.

Løbende indikationer har peget på, at Windows 10. maj 2021 opdatering til kompatible pc'er ville frigives i maj eller juni. Microsoft præciserede senere, at opdateringen kaldes "May 2021 Update", og den frigives i maj. Microsoft forklarede også, at Windows 10 version 21H1 vil blive udrullet i faser, og det faktum, at brugerne vil ikke være i stand til at downloade opdateringen med det samme.

Virksomheden leverer dog Media Creation Tool og Update Assistant Tool for at gøre det let at downloade og installere opdateringen på dine enheder manuelt, hvis interessen skulle være tilstede.

Hvis du har en kompatibel enhed, og du er heldig, kan du finde opdateringen til download ved blot at søge efter opdateringer i appen Indstillinger.

Vi deler downloadlinkene direkte fra Microsofts server.

I øjeblikket forlyder det stadig via Microsofts websted, at opdateringen fra maj 2021 påbegyndes snart.

Sammen med ”May 2021 Update” frigiver Microsoft også nye funktioner til Group Policy Editor og Windows Defender (enterprise-udgave).

 

Source: Microsoft