Rygte: Microsoft opkøber Discord

Microsoft logo marts
Når det kommer til kommunikationsapps, er Microsoft fremme i skoene. Virksomheden har forsøgt sig med sine egne messengerplatforme som Skype og Teams, men nye rygter går på, at Redmond tech-giganten kunne være interesseret i at erhverve en ny kommunikationsplatform i form af Discord.

Første gang vi stødte på rygter om Microsofts interesse i Discord, omhandlede det en vis portion af interesse, men nu har piben tilsyneladende fået en anden og mere seriøs lyd. En ny rapport fra Wall Street Journal hævder, at Microsoft tilsyneladende er i "eksklusive" samtaler med Discord, og at tingene er kommet så langt, hvor en aftale kunne indgås allerede i næste måned.

Det er stadig muligt, at handlen i sidste ende kan annulleres eller droppes af en eller anden grund, og Discord kan stadig vælge at gå den offentlige rute i stedet for at blive erhvervet, så det er ikke nødvendigvis en indgået aftale vi har med at gøre. At erhverve Discord kan være en stor velsignelse for Microsoft, da platformen er blevet mere populær, ikke kun blandt spillere, men for folk, der ønsker at oprette deres egne community.

Læste du også: Esport: Den ultimative Esport begynderguide

Vi har også set, hvordan nogle mindre virksomheder har brugt Discord som en måde at kommunikere med kunder, hvor de kan dele produktmeddelelser og interagere direkte med kunder samt få kunder til at interagere med hinanden.

Her er Discord et imminent kommunikationsværktøj.


Source & Image credit:

WSJ, Microsoft, Discord