Sådan installerer du Windows 10 updates hurtigere

Windows 10 februar 2021 21
Vi har samlet tips til, hvordan du installerer Windows 10 kumulative opdateringer hurtigere. I et blogindlæg har Microsoft sat fokus på, hvad slutbrugere og administratorer kan gøre for at installerer de faste kumulative opdateringer hurtigere.

I blogindlægget forklarer Microsoft, at jo ældre din version af Windows 10 er, jo større bliver den kumulative opdatering rent pladsmæssigt, da den ville have akkumuleret opdateringer over tid. Dette betyder for eksempel, at den kumulative opdatering til Windows 10 1607 kan ende med at fylde mere end 1,5 GB, mens den for Windows 10 2004 fylder mindre end 0,5 GB.

Det er derfor klogt at have en så opdateret version af operativsystemet som muligt.

Windows 10 installering hurtigere guide tweakdk.JPG

Derudover har Windows 10 version 1809 en nyere ny teknologi med i bagagen, der reducerer størrelsen på opdateringerne betydeligt, mens Windows 10 1903 bygges på at hash-algoritme til filer, hvis den binære del er blevet ændret ved opdateringen.

Microsoft anbefaler en SSD til op til 6 gange hurtigere installation, og forklarer i samme omgang, at hvis du har en hurtig SSD, giver en hurtigere CPU dig mulighed for at installere opdateringer endnu hurtigere.

Se Microsofts rådgivning nedenfor:

 BEST PRACTICES TO IMPROVE INSTALLATION TIME.JPG

Læs mere om Microsofts kumulative opdateringsforbedringer HER


Vores partnere