Sådan installeres iOS 15 Public Beta på din iPhone

install iOS 15 Public Beta
Apple har lige udgivet deres første iOS 15 offentlige beta, og softwaren er ikke tilgængelig til download og test på din iPhone.

For at afprøve den offentlige beta af iOS 15 på din iPhone skal du være medlem af Apples Public Beta-testprogram. Programmet er gratis at deltage i, og du kan tilmelde dig det via Apples websted.

 

Se videoen på YouTube

Hvis du vil installere iOS 15 offentlig beta på din iPhone, har Zollotech sammensat en velforklarende video, der viser os, hvordan vi installerer softwaren.

Som vi kan se fra videoen er det let at installere, denne offentlige beta af iOS 15 på din iPhone, og du skal have den nyeste version af iOS 15 for at installere opdateringen på din enhed.

Sørg for at sikkerhedskopiere din iPhone først, så du nemt kan gendanne din enhed, hvis noget går galt, og også hvis du vil retur til iOS 14.

Apple frigiver deres iOS 15 og iPadOS 15 softwareopdateringer senere på året. De forventes at blive gjort tilgængelige i september sammen med de nye iPhone 13-håndsæt. Vi vil også se macOS Monterey og watchOS 8 på samme tid.

 

Source & Image credit:

Zollotech