Skjul uønskede driveropdateringer i Windows 10

C25TDecMZxYhLgJtaTJuuP-650-80 (1)
Næsten hver måned opdateres Windows Update-kataloget med nye drivere udarbejdet af OEM'er og leverandører af drivere. Disse drivere er designet til at rette fejl og performance problemer og tilføje nye funktioner. Microsoft bruger også Windows Update til at levere drivere til Intel, Nvidia, AMD, ASUS, Lenovo, Dell, HP og andre produkter. I tilfælde af du finde disse irrelevante, viser vi i denne guide, hvordan du kan skjule uønskede driveropdateringer i Windows 10.

Desværre kan der opstå fejl, når nye driveropdateringer frigives. Nogle af disse driveropdateringer kan ødelægge funktioner, reducere ydeevnen eller resultere i installations-loops.

For at gøre tingene værre tilbydes Windows 10-driveropdateringer på en ofte forvirrende måde med uigenkendeligt navn og versioner, hvilket gør det vanskeligt at forstå, hvad der skal installeres.

Heldigvis giver Microsoft brugerne mulighed for at skjule eller sætte specifikke driveropdateringer på pause ved hjælp af et værktøj kaldet "Show or hide updates troubleshooter".


Sådan skjules driveropdateringer i Windows 10

Inden vi når helt så langt. Nedenstående instruktioner bør aldrig bruges til at skjule opdateringer, der installeres automatisk, såsom kumulative opdateringer, sikkerhedsopdateringer, sikkerhedsoplysningsopdateringer eller Microsoft Defender-opdateringer, da de er nødvendige for korrekt drift og sikkerhed af Windows.

Hvis du løber ind i et problem med en specifik valgfri driveropdatering, der forårsager nedbrud eller andre problemer på en computer, kan du skjule denne driver, så den ikke fejlagtigt installeres på din computer igen.

Følg disse trin for at skjule driveropdateringer i Windows 10:

1. Download og kør fejlfindingsprogrammet "show and hide updates” herfra. (Direkte download, downloader automatisk)

show and hide updates.JPG

2. Klik på Næste.

3. Vælg den opdatering, du ikke vil installere igen.

4. Klik på Næste

5. Genstart din enhed, hvis du bliver bedt om det.

6. Du kan bruge det samme værktøj til at afsløre de skjulte opdateringer.


 Sådan sætter du driveropdateringer på pause i Windows 10

Hvis du midlertidigt vil sætte nye driveropdateringer på pause, indtil du ved, at de ikke er problematiske, kan du gøre det ved at følge disse trin:

1. Åbn Indstillinger.

2. Gå til Opdatering & sikkerhed.

3. Vælg en dato under afsnittet 'Pause indtil' for at forhindre opdateringer fra at blive installeret indtil den valgte dato.

Hvis du ønsker at slippe af med en specifik Windows 10, kan du følge nedenstående trin for at afinstallere opdateringen:

1. Åbn indstillinger.

2. Klik på Opdatering & Sikkerhed.

3. Klik på Windows Update.

4. Klik på indstillingen Vis opdateringsoversigt.

5. Klik på muligheden Fjern opdateringer.

6. Vælg opdateringen du ønsker at fjerne.

7. Klik på knappen Fjern.

8. Klik på knappen Ja.

9. Klik på knappen Genstart nu.

Når du er færdig med disse trin, vil enheden rulle systemet tilbage til før du installerede opdateringen.

Vores partnere