Snapchat skaber problemer for iPhones

snapchat front
Snapchat er allerede opmærksom på, at deres app crasher på iPhones, og en rettelse skulle være på trapperne.

Normalt når software opdateres, er der en chance for, at softwareopdateringen kan bringe problemer med sig. I dette tilfælde det operativsystem som Snapchat er installeret på.

Dette er grunden til, at udviklere kører betatest for at afprøve og eliminere alle potentielle bugs i den nye softwareopdatering. Det er dog ikke altid beta tests fjerner alle udfordringerne inden de finder vej til brugernes hænder.

Dette gælder i dette tilfælde Snapchat-brugere på iPhones, som i stor stil rapporterer om Snapchat crasher på deres enhed.

Det ser ud til, at den seneste version af appen, der blev sendt til App Store og blev opdateret af brugerne, gør Snapchat-appen næsten ubrugelig.

Snapchat har siden anerkendt problemet på Twitter, hvor de sagde: “We’re aware of an issue with the latest version of Snapchat available in the App Store. Hang tight, we are looking into it and working on a fix!”

Det er endnu uklart, hvad der forårsager dette problem, eller hvor mange brugere der er berørt, men forhåbentlig frigives en løsning snart.

Dette påvirker 11.34.0.35-versionen af appen, så hvis din app ikke er opdateret endnu, er det sandsynligvis bedst at springe denne opdatering over indtil videre. Hvis du også har automatiske app-opdateringer aktiveret, kan du midlertidigt deaktivere den, indtil rettelsen til problemet er frigivet.

 

Source & Image credit:

Snapchat

Vores partnere