Support til IE i Windows 10 slutter i 2022

logo ie microsoft stopper uspport i november
Internet Explorer har ikke ligefrem haft vind i sejlene gennem de senere år sammenlignet med andre browsere som Google Chrome og Mozilla Firefox. Kritikken var været så hård, at da Microsoft lancerede Windows 10, valgte virksomheden at rebrande deres browser til Edge.

Ifølge en nylig meddelelse fra Microsoft ser det ud til, at de officielt trækker browseren tilbage den 15. juni 2022. Slutningen på support til Internet Explorer til Windows 10, kommer på samme tidspunkt, hvor Microsoft stopper understøttelse af browseren for visse versioner af Windows 10, men interessant nok er, at Microsoft ikke vælger at fjerne det ikke fra computere, men i stedet deaktiverer det.

Så hvorfor ikke fjerne det helt, hvis brugerne ikke er i stand til at bruge det? Teknisk set, mens brugere ikke kan bruge selve browseren, vil Internet Explorer-motoren i stedet bruges til at hjælpe med at drive et "IE-mode" inden for Edge, som bruges til at få adgang til ældre Internet Explorer-baserede websteder og apps, hvis du får brug for det.

Vi er ikke sikre på, hvor mange der stadig bruger Internet Explorer, især nu hvor Edge også har gennemgået en modernisering og nu er drevet af Chromium, hvilket gør det til et ret godt alternativ til Chrome, hvis du ikke er fan af Chromes hukommelsesforbrug, men vil fortsætte med at bruge dens udvidelser.


Source: Microsoft

Vores partnere