Synology C2 Password - Din nye kodebank

Synology C2 Password
*SPONSORERET INDHOLD* Mere og mere af vores liv er digitaliseret og foregår online. Med et væld af forskellige online profiler og kodeord at holde styr på, kan det hurtigt blive overvældende. Det kan resultere i at sikkerhedes lider, fordi vi vælger kodeord ,som er lettere at huske, men som måske ikke er så stærke, som de burde være. Synology vil med deres C2 tjeneste rette op på det, og forhåbentligt kunne hjælpe os med at leve et mere sikkert online liv.

Mere og mere af vores liv ligger efterhånden i digital form i en eller anden grad på nettet. Vi har et utal af kontoer, profiler og ikke mindst koder at holde styr på i vores digitale liv. 

Det kan være en udfordring at holde styr på det hele og sørge for at tingene er sikre. For at hjælpe med den udfordring, har Synology arbejdet med deres C2 Password tjeneste. Den er beregnet til at fungere, som et centralt digitalt pengeskab, hvor du kan samle alle dine vigtige information. Samtidigt kan det være med til at gøre dit digitale liv mere sikkert. 


Ifølge Synology opretter en gennemsnitlig person omkring 200 online konti i løbet af sit liv. Det er et bud som sikkert rammer meget godt, for de fleste personer med gang i online livet.

Med C2 Password tjenesten fra Synology kan man samle tingene et centralt sted, hvilket kan være med til at afhjælpe de udfordringer, der kan følge med at have et omfattende digitalt liv. 

Synology C2 Encryption key.jpg

For at få adgang til dine informationer skal du logge ind først med dine Synology kontooplysninger og efterfølgende med en krypteringskode, som du selv vælger. Det er ikke overraskende et sted hvor sikkerheden skal være på plads. Så både dit passwork og din kryperingskode bør være gode og stærke kodeord. 

Når man har oprettet en C2 Password profil har man mulighed for at tilføje et væld af forskellige oplysninger under hvert sit lille kort. 

Synology C2 Category.jpg

Det er ting som login oplysninger, Kredit- og betalingskort, email kontoer og noter, som bliver gemt bag den samme sikring som alle de andre oplysninger. 

På den måde har man alle oplysningerne samlet et sted, hvor det kan tilgås uanset hvilken enhed man er på. Så slut med små sedler der bliver væk eller en note gemt på telefonen.

Synology add information.jpg

Det hele er gemt bag en AES-256 bits kryptering. Det er en end to end kryptering, der betyder at alt information som du taster ind på C2 Password tjenesten er krypteret allerede på vej fra din enhed til serveren. 

Det betyder også, at end ikke folkene hos Synology har mulighed for at se dine informationer. 

Synology C2 Password generator.jpg

Indbygget i C2 Password er der også en automatisk kontrol, der vurderer om de kodeord man bruger betragtes som stærke nok. Der er også en kodeords generator, som kan hjælpe dig til at lave gode og sikre kodeord når du opretter nye profiler rundt om på nettet. 

Det er sikre kodeord, men ulempen ved dem er, at de typisk ikke er lette at huske. Netop derfor er en tjeneste som C2 Password en god hjælp på den front.

Online sikkerhed er et område som vi alle sammen bør tage alvorligt. Desværre er det er stigende problem med online kriminalitet, hvor folks forskellige online konti hackes og man i værste tilfælde kan udsættes for alvorlig kriminalitet som identitetstyveri. 

Værktøjer som Synologys C2 kan være et rigtigt godt sted at starte, hvis man vil revidere sine login og password oplysninger og samle dem et sikkert sted. 


Læs meget mere om Synology C2 lige her.

Vores partnere