TikTok: Nye sikkerhedsfunktioner til teenagere

tiktok stort
TikTok kan bruges af personer i alle aldre, selvom det ser ud til at være mere populært blandt de yngre rent demografisk. Så meget, at TikTok har annonceret, at de opgraderer med nye sikkerhedsfunktioner at beskytte sine yngre brugere.

Ifølge TikTok er en af disse sikkerhedsfunktioner, at personer mellem 16-17 år, vil få sat deres DM'er som standard til "No one”. Hvad dette betyder, er, at denne mulighed dybest set forhindrer brugere i at modtage DM'er. Før dette og for alle andre, der er ældre, er standardindstillingen sat til "Venner", hvilket betyder, at de vil kunne sende og modtage beskeder fra folk, de følger, og som følger dem tilbage.

TikTok introducerer også andre begrænsningsfunktioner til sin app, hvor de i alderen 13-15 år ikke modtager push-meddelelser efter 21:00, mens de 16-17 ikke modtager push-notifikationer efter 22:00. Dette forhindrer dem ikke i at bruge appen, men formodentlig er tanken, at ved ikke at modtage underretninger vil det gøre appen mindre distraherende.

“Our priority is to ensure teens on TikTok have a safe and age-appropriate experience as they create and share on our platform.”

- Kilde: Tracy Elizabeth,

Når det er sagt, har Apple og Google allerede en anden form for forældrekontrol, når det kommer til iOS og Android, så dette vil bare være ekstra funktioner oveni.


 Source & Image credit:

TikTok

Vores partnere