Top 15 iOS 15 funktioner afsløret (video)

pixabay 2
I sidste uge udgav Apple iOS 15 beta 5 og også Public Beta 5, og vi har allerede set en række video af softwaren. Nu er endnu en i perlerækken af iOS 15 videoer dukket op.

Videoen herunder fra Brandon Butch giver os et kig på de 15 bedste funktioner, der kommer til iPhone med softwareopdateringen til iOS 15.

Vi har endnu ikke en udgivelsesdato til iOS 15 softwareopdateringen, alt vi ved er, at den vil blive frigivet et i september sammen med de nye iPhone 13 telefoner.

Nogle af de nye funktioner, der kommer til iPhone, inkluderer en ny fokusfunktion, der er designet til at hjælpe dig med at reducere ”støj” i form af notifikationer. Du kan vælge, hvilke typer notifikationer der skal ignoreres, og kun modtage de vigtige, mens du fokuserer på en aktuelopgave.

Se videoen på YouTube

Der er også den nye SharePlay-funktion, der lader dig se tv-udsendelser og film med dine venner over FaceTime. Du kan også også lytte til musik.

Vi forventer, at Apple frigiver fire versioner af iPhone 13, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Apple frigiver også den nye Apple Watch Series 7 på samme tid og watchOS 8 softwareopdateringen.


Source & Image credit:

Brandon Butch