Vigtige iOS 15-funktioner fremvist på video

iOS 15 features uge 27
Apple udgav for nylig deres første offentlige beta af iOS 15, og nu eren video frigivet, som sætter fokus på de 5 bedste iOS 15-funktioner. Videoen er udarbejdet af Marques Brownlee.

Videoen nedenfor giver os et kig på de top 5 iOS 15-funktioner, der kommer, når softwaren lander senere på året.

Som vi kan se fra videoen, er der masser af fantastiske nye funktioner, på vej til iPhone i denne opdatering. Dette inkluderer nogle opdateringer til Weather App, ur-appen, Safari og Apple Maps.

Der er også nogle vigtige nye funktioner til Apples FaceTime, der inkluderer Spatial Audio, en ny gittervisning og portrættilstand. Der er også den nye SharePlay-funktion, der lader dig se film og tv-shows med dine venner via FaceTime.

Se videoen på YouTube

Opdateringen bringer også en række ændringer og forbedringer af notifikationer på iPhone med en ny oversigtsfunktion for notifikationer. Der er også den nye fokustilstand, som er designet til at lade dig tilpasse, hvilke notifikationer du får og mere.

iOS 15- er spække tmed fede features. Vi forventer, at Apple frigiver deres iOS 15-softwareopdatering et i september, og frigives på samme tid som iPadOS 15, watchOS 8 og selvfølgelig de nye iPhone 13-smartphones.Source & Image credit: Marques Brownlee