Windows 10 opdatering erstatter 26 år gamle ikoner

windows 10 opdatering nye ikoner
En af de mærkeligste dele af Windows 10 er de uoverensstemmende ikoner, et problem, der er mest indlysende, når du åbner Enhedshåndtering eller prøver at tilpasse en genvej til Stifinder. Men en ny version af Windows 10-preview viser, at Microsoft endelig opdaterer de ikoner, der er tilbage fra Windows 95-æraen, inklusive diskettedrev, dvaletilstand og hukommelsesikoner.

Microsoft arbejder på en revision af Windows 10-designet for at gøre operativsystemet mere moderne, visuelt konsistent og berøringsvenligt. Kodennavnet "Sun Valley", redesignprojektet inkluderer helt nye ikoner til mapper og andre almindelige elementer i operativsystemet. Flere af disse ændringer er synlige i Windows 10 Insider Preview Build 21343, selvom de endnu ikke er tilgængelige i standardversioner af Windows.

Først rapporteret af Windows Latest, opdaterer en nyudgivet version af Windows 10 Insider Preview Build de fleste af Windows 95-æraens ikoner. Disse 26-årige ikoner er en del af shell32.dll, et dynamisk linkbibliotek, der har håndteret visse elementer i Windows GUI i over to årtier.

Mens Microsoft har gjort en indsats for at holde almindeligt anvendte ikoner som mapper og papirkurven opdateret, har virksomheden simpelthen ikke gidet at erstatte sine mindre nyttige ikoner, som f.eks. Diskettedrevet.

Alligevel dukker disse gamle ikoner stadig op på flere områder af Windows 10, som Enhedshåndtering, og bruges ofte af gamle apps. At give dem en ansigtsløftning vil gøre Windows 10 mere konsekvent, selvom den gennemsnitlige forbruger aldrig støder på et dvaletilstandsikon.

Rygter tyder på, at "Sun Valley" redesign vil få debut i oktober med Windows 10 21H2 opdateringen. Men Microsoft har ikke erstattet alle ikonerne i de nuværende Insider Preview-builds.


Kilde: Windows Latest

Vores partnere