4A Games arbejder på fortsættelsen til Metro

Metro-Exodus intro
Tilbage i maj 2019 kom det frem, at 4A Games arbejder på et helt nyt triple-A-spil. Det ser ud til, at dette spil er næste del i Metro serien. Under THQ Nordics investor call, bekræftede CEO Lars Wingefors, at næste Metro release er under udvikling.


Derudover ser det ud til, at Dmitry Glukhovsky, forfatter af metro romanerne, vil skrive spillets historie. Glukhovsky bekræftede dette på Instagram og skrev, at han i øjeblikket arbejder på historien. Vi er temmelig sikker på, at alle Metro fans vil springe op og ned i stolen som små børn over bekræftelsen. På den anden side, og når det næste Metro spil frigives, kan vi være sikre på, at det bliver en Epic Games Store eksklusiv lancering.

Deep Silver har oplyst, at seneste release solgte godt på Epics platform, og at det var tilfreds med det generelle pc-salg. Så derfor må man formode, at næste skud o bøssen følger den samme nøjagtige plan.

ny metro på vej.PNG

Desuden kan vi med sikkerhed antage, at det nye Metro spil kommer på næste gen platforme. Når alt kommer til alt er spillet i en meget tidlig fase lige nu, og derfor forventer vi ikke noget bliver aktuel tidligst i 2021 eller 2022.

Metro Exodus har været en kæmpe succes for udviklerne, og spillet er tilgængelig på pc, PlayStation 4 og Xbox One.

Læs mere via THQ Nordics Investors Call