AMD anbefaler RX 6800 XT til Resident Evil Village

Resident Evil Village AMD RX Ray Tracing
AMD har meddelt, at et Radeon RX 6800 XT grafikkort anbefales for at kunne spille Resident Evil Village med aktiveret Ray Tracing.

Samme dag annoncerede AMD sit nye Radeon RX 6700 XT grafikkort, meddelte de i samme omgang, at det kommende Capcoms spil, Resident Evil Village, understøtter Ray Tracing samt et sæt AMD-patenterede teknologier kendt som FidelityFX. Hverken AMD eller udvikleren har bekræftet, hvilke FidelityFX-teknologier der bliver aktiveret i spillet, men da RE: Village er baseret på den samme RE-engine som Resident Evil 3, er det sandsynligt, at spillet udover at understøtte Ray Tracing – også understøtter FidelityFX CAS (Contrast Adaptiv Sharpening).

AMD RDNA2 grafikkort er allerede i stand til hardwareacceleration til Ray Tracing, hver Compute Unit har en Ray Accelerator.

AMD-Ray-Tracing-Resident-Evil-Village.jpg

AMD har været meget tilbageholdende med at tale om Ray Tracing accelerationsydelse på deres Radeon RX 6000 grafikkort, hovedsageligt på grund af hvordan det fungerer i sammenligning med NVIDIA Ampere GPU. AMD Ray Tracing performance kan sammenlignes med NVIDIA Turing. AMD’s implementering er afhængig af DirectX Ray Tracing (DXR), mens NVIDIA understøtter DXR, Vulkan RT Extensions og dets proprietære RTX-teknologi.

Det er endnu lidt defust, om Ray Tracing i RE: Village også understøttes af NVIDIA GPU'er ved lanceringen. En tidligere titel, der udelukkende blev lanceret med Ray Tracing understøttelse på AMD kort, Godfall, har modtaget NVIDIA support kun tre måneder efter, at spillet blev frigivet.

Resident-Evil-Village-1.jpg

Hvad interessant er, at AMD selv anbefaler en kraftigere GPU end Radeon RX 6700XT til Ray Tracing aktiveret spil.

6700XT er officielt målrettet mod 1440p gaming, mens RX 6800XT er tilsigtet mod 4K-gameplay.

Resident Evil Village frigives den 7. maj.

AMD-Radeon-RX-6800XT-Resident-Evil.jpg


Radeon RX RE Village.JPG

 

Source & Image credit:

AMD via Wccftech