Assassin's Creed Shadows: Gameplay Trailer

AC-RED-Hero-c670e300cce5edfef3cf-1024x576
Der har været meget spekulation om gameplay delen af Assassin's Creed Shadows. Nu har vi med en ny Gameplay Trailer fået et lille indblik i det kommende spils gameplay elementer.

En ny trailer for Ubisoft Quebecs kommende action-RPG begyndte med hurtige scener, der viser årstidernes skiften - de allestedsnærværende japanske kirsebærblomster om foråret, sne om vinteren, og styrtende regn på en mudret slagmark fuld af lig.


Derefter så vi shinobi-hovedpersonen Naoe, der trækker fjender ned i det høje græs som rovdyr, der fanger turister i Jurassic Park, og hurtige klip af hende, der udfører Assassin's Creed-seriens karakteristiske parkour på hustagene, hjulpet af et griberreb. Det ser også ud til, at man nu kan kigge rundt om hjørner.

Præcis et minut inde i traileren skifter fokus til Shadows' samuraihelt Yasuke, der marcherer gennem landskabet og derefter forvandler endnu et sæt fjender til kebab på sit skinnende sværd.

Traileren afsluttes med hurtige klip af både Naoe og Yasuke i kamp - førstnævnte, der slukker lanterner for at slå til i mørket, sidstnævnte, der skærer halse over lige så let som bambus.

Vores partnere