Battlefield 6 detaljer lækket

BATTLEFIELD 6 LEAK
Et nyt Battlefield-spil fra EA forventes at blive frigivet senere på året. Det er endnu spartant med informationer om Battlefield 6, men takket være en video af Tom Henderson, også kendt som LongSensation, der tidligere har lækket detajler om Call of Duty og Battlefield, har vi nu muligvis en idé om, hvad vi kan forvente.

Ifølge Hendersons seneste video forventes Battlefield 6 at have battle-mode, hvor op til 128 spillere kan spille mod hinanden på én gang. Dette er et trin op sammenlignet med de tidligere titler, hvor det var begrænset til 64 spillere, og synes også at hænge sammen med EA’s kommentarer om, at spillet vil have en "never before seen scale".

Videorapporten hævder også, at DICE har udforsket et ny battle-royale-mode til Battlefield 6, hvilket giver mening, da Battle Royale-spil stadig er meget populære, selvom vi beder til, at Battlefield 6 vil klare sig bedre end Firestorm i Battlefield V. Det ser også ud til, at spillet kunne frigives på både nuværende og tidligere konsoller som PS4 og Xbox One.

Gældende for tidligere konsoller vil spillet dog have nogle begrænsninger (sandsynligvis på grund af hardware), hvor grafikken nedjusteres, og kampe fortsat begrænses til 64 spillere i stedet for 128 spillere.

Vanen tro anbefaler vi rygter tages med et forbehold, men forhåbentlig deler EA eller DICE snart nogle officielle detaljer.

Source: TheLongSensation

 

Source & Image credit:

EA, DICE, Tom Henderson, popculturetimes

Vores partnere