Blizzard aflyser officielt BlizzCon 2020 event

maxresdefault
Rygterne har længe sviret om en aflysning fra Blizzard og deres BlizzCon 2020 event, og nu er aflysningen altså vedtaget.


For bare et par uger siden advarede Saralyn Smith, Executive Producer hos BlizzCon, at BlizzCon 2020 “might not happen” med den nuværende igangværende COVID-19 situation. 

Nu er Blizzards årlige fankonference officielt annulleret. Denne populære årlige begivenhed, der typisk finder sted i begyndelsen af november, der fejrer fortidens, de nuværende og de fremtidige Blizzard-spil og -kultur med flere konkurrencer, er blevet aflyst. Beslutningen blev taget i lyset af sundheds- og sikkerhedsretningslinjerne på grund af den igangværende coronavirus-pandemi.

“Ultimately, after considering our options, we’ve come to the very difficult decision to not have BlizzCon this year” fortæller Saralyn Smith, Executive Producer for BlizzCon, via et blogindlæg.

BlizzCon er kun et af mange computerspilevents, der er annulleret i år som følge af pandemien. QuakeCon, Gamescom og Tokyo Game Show er også alle blevet annulleret. Sæsonens største spillebegivenhed, E3, blev annulleret tilbage i begyndelsen af marts, og nogle events har besluttet at satse på virtuelle events i stedet.

Den igangværende coronavirus-pandemi (også kendt som COVID-19 officielt eller kinesisk influenza) har påvirket alle over hele verden, fra virksomheder til offentlige sammenkomster og events. Dette inkluderer udsættelser af GDC, de olympiske lege i Tokyo 2020, de fysiske begivenheder for EVO 2020 og Tokyo Game Show 2020 og aflysning af føromtalte E3 2020 (inklusiv digitale begivenheder), den fysiske version af Gamescom 2020, Comiket 98 og MAGStock 2020.

Blizzcon vil ikke blive afholdt i ”Anaheim Convention” Center i Californien for første gang på 8 år.


Source & Image credit:

Blizzard