COD: Modern Warfare 2 (2022): Test

Call 2 FPS Duty of Modern shooting COD Ward Soap Infinity Ghost Warfare 141 2022 Price
Vi har fået en kode fra Blizzard til det nye Call Of Duty Modern Warfare 2, vi skal se om det bare er endnu et spil i serien, eller om Modern Warfare 2, kan komme med noget nyt og skabe en god historie og et underholdende spil.

ACTIVISION / BLIZZARD HAR FOSYNET OS MED KODEN TIL SPILLET MED HENBLIK PÅ DENNE TEST

Call of Duty Modern Warfare kom i 2007, hvor vi blev introduceret til fast paced FPS i en moderne verden, med nutidens våben. Det blev en serie hvor vi blev introduceret til blandt andet Ghost, Soap og Price. Serien endte med at slutte med Modern Warfare 3 i 2011, hvor Call Of Duty genren, fortsatte med andre historier og tidslinjer. I 2019 blev vi dog introduceret til et nyt Modern Warfare, hvor mange havde sin tvivl omkring et remake eller et nyt spil. Vi endte med et nyt spil, og dette har nu skabt en stor forvirring, for nu er vi nået til en efterfølger, som deler samme navn som spillet i 2009, med Modern Warfare 2.

FPS Price shooting Ghost 2 Ward Warfare COD 141 Infinity Duty Soap of Call 2022 Modern.png

Inden vi skal videre til spillet, har jeg tilføjet minimum og anbefalet krav til spillet.

Indstillinger:

Minimum

OS: Windows 10 64-bit

CPU: Inte Core i3-6100, Intel Core i5-2500K, AMD Ryzen 5 1600X

RAM: 8GB

GPU: Nvidia Geforce GTX 670, AMD Radeon RX 470

VRAM: 2GB

Storage: 125GB

Anbefalet 

OS: Windows 10 64-bit

CPU: Inte Core i5-6600K, Intel Core i7-4770K, AMD Ryzen 7 1400

RAM: 12GB

GPU: Nvidia Geforce GTX 1060, AMD Radeon RX 580

VRAM: 6GB

Storage: 125GB

Som det kan ses, er det ikke et spil som sætter din computer på prøve. Selv ved de anbefalet indstillinger, er det relativt ældre hardware som kan bruges her. Det gør også at de fleste ”Esports” maskiner, ikke burde have problemer med at tage spillet med fornuftig grafik og FPS.

Gennemgang

Jeg vil her i testen fokusere på singleplayer delen og min oplevelse af spillet ud fra dette. Call Of Duty har uden tvivl bygget på en ”mindre” historie i singleplayer, og ved siden af dette et stort fokus på multiplayer, hvilket heller ikke er anderledes her. Jeg vil også prøve at undgå for mange spoilers fra selve handlingen og historien.

I spillet er man en del af Task Force 141, som består af tidligere nævnte karakterer, som Price, Ghost, Soap og Gaz. Hvor de i samarbejde med en CIA agent Laswell skal redde verden, endnu engang. Vi bliver også i spillet introduceret til Mexican Special forces med Alejandro Vargas og Rodolfo Parra, samt Shadow Company, ledet af Graves og Generalen Shepherd.

Modern 2022 Call Ward Duty 2 shooting FPS Soap of COD Price Infinity 141 Warfare Ghost.png

Spillet starter med at vi får lov til at komme langsomt ind i historien, hvor vi også bliver introduceret til hovedskurken i spillet, terroristen Hassan Zyani. Hvor vi herefter ender med at få fart på historien og selve hovedmissionen, sammen med vi bliver introduceret for alle de tidligere nævnte karakterer, hvor vi i spillet primært spiller Soap og Gaz fra 141 Task Force.

Infinity Warfare FPS Price Ward Soap 2 Call Ghost of Duty shooting 141 2022 COD Modern.png

Som altid byder Call Of Duty på en masse velkendte karakterer, sammen med også introduktionen af nye. Selve overgangen klare de rigtig godt, og du ender som spiller med at styre flere forskellige, som alle er en del af den større historie. Det ender også med at vi får lov til at rejse verden rundt, og missionerne ikke kun foregår i Østen, men blandt andet også i vestlige lande og Mexico.

Infinity Ward Soap shooting Warfare FPS Duty COD 141 2 Ghost Price Modern 2022 Call of.png

Der er dog nogle gange, hvor man trækker lidt på skulderen, når man som special styrke, ender med at nedlægge en hel gruppe terrorister, som befinder sig på en havn i et EU land. Hvor selve realismen i historien er blevet sat en smule på pause, og fokuseret mere på den ”gode” men urealistiske historie.

Soap Infinity 2 141 Warfare of Duty Ghost FPS Ward shooting Modern Price COD Call 2022.png

Det er ikke fordi Modern Warfare 2 kommer med en masse nye funktioner, som ikke er set før. Men de små detaljer som er der, bringer lidt ekstra til spillet. Blandt andet får man mulighed for at høre samtaler med nogle af de andre karakterer, hvor man ved hjælp af 1-4 kan give dem et svar.

Duty Price of Warfare 141 Modern Soap COD Infinity 2 Ward 2022 shooting FPS Ghost Call.png

Det samme har de prøvet at gøre, hvor man skal ”hacke” sig ind i et system, og derfra skal trykke de rigtige taster og læse den rigtige linje som bliver spurgt til. Det er nogle små fine detaljer, som er med til at skabe lidt mere udfordring til spillet, uden at det handler om sværhedsgraden som afgør hvor mange tæsk skurkene skal have, før de ligger sig.

Hele spillet slutter også af med en ny scene, som uden tvivl ligger op til vi snart kan få lov til at se Modern Warfare 3, med en ny skurk, som prøver at ændre verdensfreden.

Pris

Call Of Duty: Modern Warfare 2 Standard Edition kan anskaffes til 70€ på battle.net, svarende til 521,- DKK. Ønsker man ekstra lir til spillet, er der også Vault Edition til 100€, svarende til 745,- DKK.

Call 2 Infinity Ghost 141 Warfare Ward 2022 Price Soap Duty FPS of Modern shooting COD.png

Ønsker du at læse mere omkring Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022), kan du klikke på banneret ovenover.  

Konklusion

Call of Duty Modern Warfare 2, er selvfølgelig en efterfølger af det ”nye” Modern Warfare, og vi skal også se bort fra de gamle Modern Warfare 1-3. Grafisk er det ikke fordi det er et revolutionerende spil, selvom jeg spillede i UHD opløsning, kunne man godt se noget af verden omkring en, ikke ligefrem var i fokus for de små detaljer. Jeg oplevede endda nogle planter som lignede mere et stykke papir som var sat ind for at skabe lidt ekstra.


 Selve videoerne var dog flotte, og var med til at skabe den samlede historie, så det ikke hele tiden handlede om at skyde ”bad guys”. Det skaber også en ekstra underholdningsværdi, som om du er en del af filmen.

of 141 Soap 2022 COD Price Infinity FPS shooting Duty Warfare 2 Ghost Call Ward Modern.png

Det føles dog at Modern Warfare er blevet en serie, hvor man skal følge et bestemt manuskript, for lige som mange af de andre spil, så følger Modern Warfare 2 de samme baner. Med blandt andet en ”Sniper” mission, en mission, hvor man sidder i et gunship og skal beskytte folk på jorden, missioner hvor det gælder om at stikke af fra fjenden samt en kæmpe kamp til sidst, hvor det er alt eller intet.

Det er selvfølgelig en god historie, og underholdningen i spillet er også til stede. Men nu har jeg personligt spillet alle Modern Warfare spillene, mens jeg har hoppet nogle andre COD spil over, så kunne jeg dog også godt tænke mig en historie som overrasker mig. På intet tidspunkt sad jeg i spænding over, hvad sker der næste gang, eller kommer jeg nogensinde igennem dette.

Ward Soap COD FPS Price Warfare Modern shooting Duty of 2 2022 Call 141 Ghost Infinity.png

Nogle af de ting som desværre ikke gav den bedste oplevelse, handler om deres checkpoint saves. Da spillet sætter nogle saves op på bestemte tidspunkter, kan man også ende med at stå i en rigtig kedelig situation, hvor jeg selv oplevede at være låst fast, så hver jeg kan starterede fra checkpoint, endte jeg med at blive skudt, fordi jeg var omringet. Her havde jeg mere accepteret et checkpoint i starten af kampen, frem for flere imens kampen foregik. Ved samme tilfælde oplevede jeg også min teammate (NPC), min bror som ville gå igennem ild og vand for mig (eller Soap), bare stå i midten af en bygning, og ikke foretage sig noget, og det i stedet endte med at være mig som lavede en shot and run, indtil jeg havde skudt den sidste modstander. 

Det samme skete under flere kampe, hvor man hurtigt føler sig som den eneste der faktisk prøver at bekæmpe modstanderen, hvilket gør at den dynamiske verden omkring dig, bare går som lemmings, som venter på at du har trådt det rigtige sted, for så ved de at de skal rykke frem, og måske dræber de fjenden på vejen, eller du ender med at blive skudt i ryggen, fordi du havde misset en fjende på vejen, mens du rykkede frem mod målet.

COD 2 FPS Warfare Modern 2022 shooting of 141 Duty Infinity Soap Price Call Ward Ghost.png

Det skabte til tider nogle frustrationer, hvor jeg hellere ville have fjernet mine teammates, som alligevel bare gik i vejen, fremfor at blive skudt i ryggen, fordi jeg forventede at de blev taget af mine NPC teammates, som alligevel stod foran.

En anden frustration som tit opstod, var hver gang jeg skulle ind i spillet og ind i singleplayer. For det starter med at åbne en menu, hvor man kan vælge hvad man vil spille, men singleplayer kampagne delen, ender med at lukke spillet for at åbne det igen. Her kunne de godt have lavet en mere fordel agtig måde at komme ind i spillet på, eller have adskilt det, så det var muligt at komme ind i singleplayer fra battle.net, uden at åbne spillet.

Duty Modern Ward Soap 2 COD Infinity Price 141 Ghost FPS 2022 Call of shooting Warfare.png

Derfor slutter jeg også af med at give en score på 7 ud af 10. Spillet bringer helt klart god underholdning, hvis man ikke tænker for meget over tingene i historien, men ser det som en amerikansk action film, hvor alle regler ikke gælder, andet end at komme med en god historie. Selvfølgelig er Call Of Duty også kendt for deres multiplayer del, og jeg kunne også forestille mig, mange vil hoppe på spillet af den grund. Her har spillet flere muligheder, med blandt andet co-op, standard og third person.

Godt

  • God underholdningsværdi
  • God grafik på personer og i videoerne (Scener)
  • Tilføjelse af valg, med samtaler
  • Andre opgaver end at skyde dig igennem banen

Knap så godt

  • Grafiske på omgivelserne er blevet nedprioriteret
  • Selve manuskriptet er set før i alle de andre Modern Warfare spil
  • Checkpoint saves kan nogen gange røvrende dig
  • NPC kunne godt bruge en overhaling. 
  • Hopper ud af spillet, når man skal tilgå kampagne delen. 

Score: 7

Call 2 FPS Duty of Modern shooting COD Ward Soap Infinity Ghost Warfare 141 2022 Price.png


Vores partnere