Crusader Kings III gratis på steam resten af ugen

northern Crusader new DLC lords steam free version kings III v1.3 Pack
Crusader Kings III har modtaget en kæmpe opdatering, sammen med en DLC-pakke som indeholder viking tema ”Northern Lords”. Men hvis du endnu ikke har turde kaste dig ud i dette store strategispil, så har du nu muligheden.

Vælger du at ville eje spillet efterfølgende, så er der også lige nu 20% rabat på grundspillet, udover det er der 21% rabat på Expansion Pass, som indeholder ”Northern Lords”.  

Til dem som endnu ikke har fået fulgt op på den nyeste opdatering Crusader Kings III v1.3, er der blevet tilføjet en masse funktioner herunder: Vintervejr, dueller, poesi samt meget mere. Vælger du at spille som en af de nordiske herskere, så kan du blandt andet sejle for at finde nye riger og opleve en række vikingetema begivenheder.


Northern Lords er den første Flavor Pack til Crusader Kings III, et af bedst anmeldte spil i 2020. Det indeholder nye begivenheder og kulturelle temaer forbundet med Norse-samfundet.
 

Funktioner i Crusader Kings III: Northern Lords inkluderer:

  • Norse Adventurer-riger: Norse-figurer kan forlade deres hjem og lede værter ind i fremmede lande for at grundlægge deres egne kongeriger.
  • Jomsvikings og Shieldmaidens: Hellige Norse-krigere og stærke shieldmaidens griber til våben for dig, imens poetfigurer komponerer spiddende tilsvininger eller romantiske ouverturer.
  • Nyt kulturelt indhold: Særlig arv efter Norse-dynastier, Norse-gudeofre, kampprocesser og kulturelle fornyelser, så vel som adskillige nye begivenheder for yderligere kulør.
  • Ny grafik og musik: Original grafik og lydspor til at forbedre din spiloplevelse.
  • Og meget mere: Besærkere, missionærer, runesten, varangianske eventyrere, nye beslutninger og andre højedepunkter fra Norse-folkets spændende historie.


Credit: Steam

Vores partnere