Diablo II: Resurrected open beta fra 20 august

Diablo II Resurrected open beta 20 august
Blizzard må formodes at være fokuseret på deres igangværende retssag om seksuel chikane, der har sendt dønninger ind i virksomheden og ind blandt gaming-communitiet, men alligevel vil Blizzard give Diablo II -fans chancen for at spille spillets remaster i løbet af to separate weekender med tidlig adgang.

Den første open beta sparkes igang den 13. august kl. 13:00 ET. Der vil være åbent for gamere, der forudbestilte Diablo II: Resurrected eller Diablo Prime Evil Collection, som inkluderer både remaster og Diablo 3, på pc, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 og PS4.

Du har indtil den 17. august kl. 13:00 ET til at spille I og II i historien som Amazonas, Barbarian, Druid, Paladin eller Sorceress. Og Blizzard lader dig spille med op til syv andre spillere, også med understøttese af cross-progression, hvilket er en kærkommen add-on. I weekenden med early access fungerer denne funktion kun på platforme, hvor du har forudbestilt spillet til.

En uge senere, den 20. august kl. 13:00 ET, åbner Blizzard betaen for alle, der ønsker at spille. Så har du indtil den 23. til at spille dette super populære action RPG.

Desværre vil ingen beta være tilgængelig for Nintendo Switch.

Spillet har officielt kick-off 23. september.

 

Kilde Engadget, Blixzzard

Vores partnere