Download 12 gratis spil på Nintendo Switch

Skærmbillede 2024-04-29 172738
Spil fantastiske videospil gratis, inklusive store AAA og indie hits på Nintendo Switch nu. Udforsk 12 titler som Princess Peach: Showtime!

Hvis du spiller på Nintendo Switch, er der nogle fantastiske spil, som du kan prøve gratis uden nogen bagtanker eller skjulte betingelser. Dette inkluderer endda den nye udgivelse: Princess Peach: Showtime!

Princess Peach: Showtime! er et nyt spil, der har fanget alles opmærksomhed. Dette spil lover at være en fantastisk oplevelse, der tager Princess Peach på en utrolig musikalsk rejse. Det er et must-try for enhver Nintendo fan. Princess Peach: Showtime! lover at være både underholdende og tankevækkende. 

Der er naturligvis også mere og andre genre. De 12 gratis spil inkluderer ikke kun Princess Peach: Showtime!, men også nogle af de bedste titler, som Nintendos hybridkonsol har at tilbyde. En personlig favorit af mig er Metroid Dread, og Sea of Stars og Pikmin 4 er også favoritter for mange, så sørg for at prøve dem også. Det bedste er, at der ikke er nogen udløbsdatoer på nogen af de 12 gratis spil, så du kan downloade og spille dem i dit eget tempo. 

Vores partnere