Download og installer Fortnite på Android enheder

fortnite image nyt

De sidste par dage har været en rutsjebane for Epic Games, Google og Apple. Det hele startede, da Epic introducerede en ny Fortnite opdatering, der praktisk talt omgik betalingssystemerne for Google og Apple, hvilket gav brugerne mulighed for at købe V-Bucks og andre lignende køb i spillet direkte fra Epic, hvilket sparer penge på samme tid, da både Apple og Google opkræver 30% reduktion for ethvert køb i appen, der foretages.

Efter opdateringen var Apple hurtig til at bemærke og fjernede Fortnite fra App Store. Modspillet kom prompte fra Epic Games, der indgav en juridisk klage over Apple. Timer senere fulgte Google også efter og fjernede Fortnite fra Google Play Store.

Det er overflødigt at sige, at de sidste par dage har vendt op og ned på situationen, og i øjeblikket er der absolut ingen mulighed for, du kan spille Fortnite på din Apple enhed, hvis du ikke allerede har spillet installeret.

Er du desperat, er der mange, der sælger deres iPads på eBay til latterlige priser, men i det mindste får du Fortnite forudinstalleret, og dermed kan få dine Fortnite abstinenser mildnet.

iPads sælges installeres med Fortnite.JPG

Med det sagt, og mens vi er på standby fra at spille Fortnite på Apple-enheder, er Android-enhederne ikke så hårdt ramt. På trods af fjernelsen er der stadig en række måder, og vi vil finde ud af, hvordan du kan gøre det.

 


Sådan installerer du Fortnite på Android enheder efter fjernelse fra Google Play Store

Er målet at installere Fortnite på din Android enhed, er processen meget enklere, end du måske tror. Hvis du ejer en smartphone, skal du bare benytte dig af dette link, scanne QR-koden, og du vil blive omdirigeret til et site, hvor du kan downloade Fortnite på din telefon, alternativt kan du gå til fortnite.com/android på din smartphone, og her vil du også have mulighed for at installere Fortnite på din Android enhed.

Hvis du imidlertid ejer en Samsung Galaxy smartphone, er processen endnu lettere. Bare følg trinnene nedenfor, og så er den hellige gral forvaret.

Sådan downloades Fortnite på din Samsung Galaxy smartphone

Installationsprocessen er meget lettere for Samsung brugerne, da alt hvad du skal gøre er at gå til din Galaxy Store. Spillet er tilgængeligt i Galaxy Store; så åbn omtalte, søg efter Fortnite. Herefter vil du blive ført til denne side, hvorfra download af Fortnite begynder.

Det er enkelt, let og ligetil.

 

Source & Image credit:

Google, Epic Games, Apple