EA bekræfter: Ingen Battlefield spil i 2020

battlefield_v_4
I modsætning til Activisions Call of Duty frigives EA's Battlefield-serie ikke nødvendigvis på årsbasis. For eksempel blev Battlefield V frigivet tilbage i 2018, og i 2019 blev der ikke annonceret nye titler. Hvis du håber, at EA muligvis annoncerer en ny Battlefield-titel næste år, skal du forberede dig på at blive skuffet.


Dette skyldes, at udgiveren under EA’s Q2 fiscal 2020 earnings call har bekræftet, at de ikke vil frigive et nyt Battlefield-spil næste år, og at hvis gamerne håber på en ny Battlefield-titel, bliver de åbenbart nødt til at vente til 2022. Det betyder sandsynligvis, at vi ser i retning af en lancering mellem april 2021 og marts 2022.

I stedet vil EA sætte sin lid til Respawns Apex Legends, som bliver virksomhedens primære shooter-spil, hvor de også forventes at udvide spillet. Det blev også for nylig afsløret, at Apex Legends har formået at ramme for 70 millioner spillere, hvilket er en ret flot bedrift, og det er derfor ikke overraskende, at EA vil fokusere på Respawns Apex Legends.

ingen battlefield i 2020.JPG

I betragtning af hvor konkurrerende Call of Duty og Battlefield er, vil EA’s fokus på en anden titel, give dem en fordel på denne front, skønt det også betyder, at de vil give afkald på markedsandele til Activisions Call of Duty.


Kilde & Image credit:

EA Games